Thuis

Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

 

De Professionele Audio van QYC is een correcte versterkingsproducten vervaardigend onderneming met R&D, vervaardiging, verkoop en de dienst. In de afgelopen jaren, verstrekte QYC hoogte - kwaliteits professioneel audiomateriaal aan klanten over de wereld, en gekregen erkenningen voor de uitstekende prestaties, verenigbare hoogte - kwaliteit en de perfecte dienst.

 

Hoofdproduct: Professionele Versterker, Actieve Versterkermodule, het Systeem van de Lijnserie, Professionele Luidspreker, Professionele Rand. Wij keuren „OEM“ en „ODM“ ook orden goed.

 

Bedrijfsideeën: Kwaliteit-prioriteit, verenigbaar-Innovatie, klant-eerst, prestige-eerst.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

QYC is opgebouwde een high-end merk onder andere bedrijven in China geweest. Wij houden nooit onze het verbeteren tegen ons ontwerp en technologie voor de producten, nemen wij de beste dienst en meer gunstige prijs in het afgelopen decennium voor onze klanten,

 

QYC-het team is samengesteld uit een enthousiaste verkoopafdeling, een ervaren R&D-afdeling en een specifieke productieafdeling.

 

wij zijn een team van bedrijvige bemanning en wie loyaliteit aan QYC averagely 6 jaar hebben gewerkt, hebben wij nauw samengewerkt samen om onze productenkwaliteit en naverkoop te verzekeren en elk van onze klanten tevreden te stellen.

 

Als fabriek van 10 jaar op het pro correcte gebied, hebben wij een zeer goede financiële en kredietreputatie onder onze materiële leveranciers, daarom zijn wij verstrekte materialen bij eerste prioriteit, verzeker dus onze productenkwaliteit en het shorting van onze productietijd.

 

QYC poogt de definitieve dienst aan de Pro Audioindustrie te verlenen. Met een combinatie van de enkele beste dienst en reusachtige de productportefeuille, kunnen wij werkelijk uw ‚één eindewinkel‘ voor al dingen Proaudio zijn.

Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd. Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

West-Europa

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : QYC

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 50% - 60%