Thuis Nieuws

Hoeveel Amplifier Power Do I Need?

Klantenoverzichten
Schommelt het Huis! Ontzagwekkende Geluid en Duidelijkheid met Uitstekende Baarzen!!!!

—— Adamaris

Verbazende geluid en veelzijdigheid! Want het grootte is kan het een ruimte werkelijk vullen. Het is bijna eng hoeveel volume en laag eind kan veroorzaken het!

—— Radburt

Houd van deze eenheid. Grote correct, gemakkelijk draagt, opstelling, analyse. Ik bezit nu vier hiervan voor mijn zaken van DJ.

—— Xandra

Het was niet geschikt voor me. Niet makkelijk te gebruiken en controles moeilijk aan te passen wanneer in gebruik. Ik heb hoorzittingsassistenten.

—— Eadelmarr

Perfect! Dank u zeer. Wij houden van uw producten. Zij zijn hoogste kwaliteit en taxeren een lange verhouding met u. U doet altijd zeer goed werk!

—— Eadmund

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoeveel Amplifier Power Do I Need?
Hoeveel Amplifier Power Do I Need?

Het is een gemeenschappelijke vraag: „Hoeveel versterkermacht ik?“ vereist Wij worden de hele tijd gevraagd over machtsvereisten om eender wat van grote torensprekers aan kleine satellieten te drijven of niet-vergrote correcte barsprekers. Er is een eenvoudige oplossing aan vraag-maar het kan niet zijn wat u aanvankelijk zou kunnen denken.

 

 

Hoe Groot is Uw Zaal?

 

Alvorens wij de vraag kunnen beantwoorden van hoeveel versterkermacht u nodig hebt, moeten wij vragen wat de ruimte en het trefpunt als zullen kijken. Bent u die proberen macht een klein huistheater? Kijkt u om sommige krachtige openluchtsprekers, of een geheel-huis audiosysteem van een versterker met meerdere kanalen in werking te stellen? Het antwoord op de vraag zal, minstens gedeeltelijk bepalen, hoeveel macht u nodig hebt om uw sprekers te drijven. Een grotere ruimte zal onveranderlijk meer macht vereisen, en wanneer u in openlucht gaat, hebt u bijna nooit verstrekt genoeg (worden uw sprekers voldoende geschat. Welke ons aan ons volgende punt brengt.

 

 

Wat vertellen Uw Sprekers u?

 

Elk paar sprekers die ik van geeft u een classificatie voor hun macht behandeling heb geweten. Dit is een waaier van macht die de sprekers kunnen behandelen. Vind dat negeert de waaier… en dan het. Enkel kidding.

 

 

Soort van.

 

U ziet, terwijl de sprekers hun machtsclassificaties in een waaier zullen geven, die gamma bent typisch zeer breed-en zij houden niet rekening met de kwaliteit van het audio gaan in hen bij die vermogensklassen. Een massaal vervormd signaal kan een spreker op lagere niveaus veel sneller blazen dan een schoon signaal op hoge niveaus zal. De bodemlijn is dat u een versterker wilt hebben die de sprekers kan drijven hard genoeg die u niet te hoeven om elk deel van de signaalketen uit maxing om de muziek genoeg voor de sprekers luid te krijgen. Dat is waar u om slordige audio begint tegen te komen en te riskeren schadelijk uw bestuurders.

 

Sommige goede specificaties om te begrijpen zijn de „Nominale Impedantie“ en „Ononderbroken Machts Behandelende“ classificaties (soms heeft het de „CEI geschatte macht“ geroepen). Met die twee aantallen kunt u de marge berekenen waar u uw versterkerbevoegdheid wilt te vallen. In het algemeen voor een typisch huistheater wilt u sprekers gebruiken die 4 ohm nominale impedantie of groter hebben. De meeste sprekers vandaag zijn 8 ohm nominaal, maar u kunt uitzonderingen vinden. Bij 8 ohms, wilt u een versterker hebben die minstens tweemaal de macht van de „ononderbroken Macht Behandeling“ Spec. verstrekt. Dat zal u van het verzenden van veel geknipte audio naar de spreker en na verloop van tijd het beschadigen van het houden. Het klinkt counterintuitive, maar het is niet-u behoefte meer beschikbare macht dan wat uw sprekers voor, niet minder worden geschat.

 

De reden voor dit is omdat uw sprekers en uw versterker de pieken moeten kunnen behandelen die in meeste muziek en de sound-tracks worden gevonden. Het is die pieken die de „Nominale“ aantallen tarten en die wat extra macht en extra macht behandeling eisen.

 

 

Wat is Uw Toepassing?

 

Deze sectie is een netelig beetje. Het neemt bovengenoemd in overweging maar voegt één extra factor toe: Wat luistert u aan? Als u kijkt om vrij zachte wijsjes te herhalen, dan kunt u met een brede waaier van versterkermacht weggaan die binnen de bril van uw luidsprekers valt. Als, echter, u dynamischere muziek bekijkt, dan kunt u willen verzekeren u twee tot drie keer de nominale geschatte macht voor uw sprekers hebt zodat u de pieken kunt behandelen verbonden aan dynamischere sporen.

 

Het berekenen Versterker vereiste-Oh Nr, Wiskunde!

 

Wanneer u de wiskunde doet, moet de classificatie van de versterkermacht de impedantieclassificatie voor uw sprekers aanpassen. Als niet, dan moet u sommige omzettingen doen.

 

 

Me maak niet ongerust, zal dit… veel niet kwetsen.

 

Als uw luidsprekers aan 8 ohms worden geschat, zijn de kansen u zijn enkel fijn aangezien de meeste versterkers aan 8 ohms worden geschat (naast andere classificaties kunnen zij hebben). Als uw sprekers aan 4 ohms worden geschat, echter, dan moeten uw versterker of AV-ontvanger die spreker bij zijn 4 ohmclassificatie kunnen steunen. Neem een snelle blik bij hoe dit werk. Als wij een ampère geschat aan 1.5x de ononderbroken machtsclassificatie van een paar van 8 ohmssprekers willen, dan kijkt de wiskunde als dit:

 

1.5 x 100W = 150W bij 8 ohms

 

Als u een grote ruimte hebt en aan dynamische klassieke muziek op 4 ohmssprekers luistert, dan zou uw vergelijking kunnen kijken iets in die aard:

 

2.5 x 100W = 250W bij 4 ohms

 

Dat kan als heel wat macht schijnen, maar u moet herinneren dat een versterker een veel lagere classificatie van de machtsoutput in 8 ohms zal hebben dan het in 4 ohms zal. Aangezien u de impedantie (de sprekerslading) laat vallen de machtsoutput (of minstens het potentieel van de machtsoutput) gaan uit.

 

Pas altijd uw impedantie aan wanneer het incalculeren van uw berekeningen en u zult niet verkeerd gaan. Dit is belangrijk omdat als u onder-macht een spreker u het van te ver het verschijnen van het volume zou kunnen beschadigen (veroorzakend het knippen en vervorming.) Als u een spreker overweldigt, goed is dat ook vrij slecht.

 

Terwijl bovengenoemd u in de marge krijgt, zijn er a lot more aan het berekenen van de vereisten van de versterkermacht. U moet ook een paar meer bril, zoals de gevoeligheidsclassificatie van de luidspreker, de piekvrije hoogte, en de gemiddelde afstand aan de luisteraar kennen. Natuurlijk, om alles werkelijk te incalculeren moet u ook weten welk volume (SPL-Correct Drukniveau) wilt ook raken u.

 

Nota voor Propellerhoofden: De vergelijking voor het berekenen van vereiste versterkermacht kijkt iets in die aard:

 

Macht in dB@1W = SPL@listening-positie – Luidsprekersgevoeligheid + * Logboek 20 (Afstand aan Luisteraar/Verwijzingsafstand) + Vrije hoogte

 

Om de vereiste macht (in watts) te berekenen, neemt u 10 aan de macht van de bovengenoemde oplossing die door 10 wordt verdeeld. Het correcte verwarren? Het is, wat is waarom wij calculators gebruiken om ons te helpen. Als u een versterkercalculator grijpt, dan moet u slechts in de kritieke aantallen stoppen om bij de vereiste macht voor uw toepassing aan te komen. En in het geval van huistheater, is de meesten van dit onnodig en overkill.

 

 

Wat is in een Watt?

 

De watts zijn eenvoudig de maateenheid voor macht in versterkers, maar het is verbazend hoe de macht en de wattage in diverse toepassingen worden gebruikt. Netto audio, bijvoorbeeld. Terwijl het slechts 25 watts kan nemen om een paar Desktopsprekers voor uw computer op aanvaardbare niveaus comfortabel te drijven, kunt u 150 watts bevoegdheid vereisen om theaterniveaus in uw woonkamer te bereiken. Als u bij een levend stadion-vlak overleg bent, kunt u aan hoger dan 250.000 watts luisteren om die reusachtige pieken te raken. Dat is heel wat macht, maar wij spreken ook heel wat output voor een ongelooflijk groot trefpunt. Hoeveel versterkermacht u wenst een partij van al deze factoren afhangt.

 

 

Opsommend het

 

Zweet het niet. De bodemlijn is dat u heel wat middelen hebt om de juiste hoeveelheid versterkermacht te berekenen. De meeste entry-level versterkers en AV-ontvangers zullen genoeg macht voor kleinere ruimten en sprekers met hogere gevoeligheidsclassificaties verstrekken (sprekers die geen veel bevoegdheid vereisen luid) te spelen. Voor grotere ruimten of openluchttoepassingen, kan een specifieke versterker of high-end een randontvanger met specifieke Streek 2/3 versterkers worden vereist om genoeg aanwinst en vrije hoogte te krijgen. U wilt geld op een versterker verspillen of geen ontvanger omringen die overkill voor uw ruimte is, maar u wilt niet ook uw sprekers beschadigen door uw ampèren bij maximum volume te drijven om ontoereikende macht te compenseren. Controleer de bril en de classificaties, en geef pros bij Sanway-Audio bij twijfel een vraag wanneer het tijd aan is om versterker en sprekers omhoog aan te passen.

Bartijd : 2017-10-08 14:44:30 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Kevin

Tel.: 86-185-6509-4778

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)