Thuis Nieuws

Nieuw na de Dienstpartner in Brazilië

Klantenoverzichten
Schommelt het Huis! Ontzagwekkende Geluid en Duidelijkheid met Uitstekende Baarzen!!!!

—— Adamaris

Verbazende geluid en veelzijdigheid! Want het grootte is kan het een ruimte werkelijk vullen. Het is bijna eng hoeveel volume en laag eind kan veroorzaken het!

—— Radburt

Houd van deze eenheid. Grote correct, gemakkelijk draagt, opstelling, analyse. Ik bezit nu vier hiervan voor mijn zaken van DJ.

—— Xandra

Het was niet geschikt voor me. Niet makkelijk te gebruiken en controles moeilijk aan te passen wanneer in gebruik. Ik heb hoorzittingsassistenten.

—— Eadelmarr

Perfect! Dank u zeer. Wij houden van uw producten. Zij zijn hoogste kwaliteit en taxeren een lange verhouding met u. U doet altijd zeer goed werk!

—— Eadmund

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Nieuw na de Dienstpartner in Brazilië
Nieuw na de Dienstpartner in Brazilië
Goedendag iedereen! We komen net terug van de vakantie naar het werk! We zijn erg blij om u te vertellen dat QYC Electronics Company nu een nazorgpartner in Brazilië heeft!

QYC Electronics Company met Concept Sonorisation Company wordt ons geautoriseerd servicecentrum in de FP-serie versterkers.

Concept Sonorisation is een professioneel audiobedrijf en heeft uitstekende technici om u professionele technische ondersteuning te bieden. Het is onze eer om een ​​partnerschap aan te gaan met Concept Sonorisation. We bieden een handige en professionele oplossing voor audioapparatuur.

Contact Concept Sonorisatie:

jocelyn.vaccani@gmail.com

Naam: Jocelyn Vaccani

Bedrijf: Concept Sonorisation

VOEG toe: Foncegrive, Brazilië.

Bartijd : 2018-02-24 15:36:08 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Kevin

Tel.: 86-185-6509-4778

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)