Thuis Nieuws

Systemen van de de Lijnserie van QYC de q1&q-SUB Passieve in Levend tonen

Klantenoverzichten
Schommelt het Huis! Ontzagwekkende Geluid en Duidelijkheid met Uitstekende Baarzen!!!!

—— Adamaris

Verbazende geluid en veelzijdigheid! Want het grootte is kan het een ruimte werkelijk vullen. Het is bijna eng hoeveel volume en laag eind kan veroorzaken het!

—— Radburt

Houd van deze eenheid. Grote correct, gemakkelijk draagt, opstelling, analyse. Ik bezit nu vier hiervan voor mijn zaken van DJ.

—— Xandra

Het was niet geschikt voor me. Niet makkelijk te gebruiken en controles moeilijk aan te passen wanneer in gebruik. Ik heb hoorzittingsassistenten.

—— Eadelmarr

Perfect! Dank u zeer. Wij houden van uw producten. Zij zijn hoogste kwaliteit en taxeren een lange verhouding met u. U doet altijd zeer goed werk!

—— Eadmund

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Systemen van de de Lijnserie van QYC de q1&q-SUB Passieve in Levend tonen
Systemen van de de Lijnserie van QYC de q1&q-SUB Passieve in Levend tonen

Q1 is een passieve tweerichtingsspreker van de lijnserie met twee 10“ LF-bestuurders en één 3“ HF-bestuurder. Met machts behandelende capaciteit van RMS zouden 400 Watts, het in verticale configuraties kunnen worden gebruikt die van twee kabinetten met een 15° aan verspreiding 30° beginnen. Voor grote openluchtgebeurtenissen, kon het tot 20 kabinetten met een volledig gebruiker en een trefpunt bepaald verticaal profiel.

 

 

 

Het q-SUB is een bas-reflexluidspreker die huisvestend een hoge excursie 18“ bestuurder om met Q1 meestal te gaan. Q1&q-SUB zouden de systemen van de lijnserie kunnen worden gevlogen of de grond gestapeld, en wij hebben passieve en aangedreven versie van hen. Voor de aangedreven versie, zetten wij één QYC aangepaste D3 3 actieve de versterkermodule van D van de kanaal opKlasse in de q-SUBkabinetsdoos, die met DSP-functie is.

Bartijd : 2018-03-30 17:47:39 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou DUBAO Electronics Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Kevin

Tel.: 86-185-6509-4778

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)